JSD Dog security

Troffelvloer in bedrijven

Geplaatst op

Een troffelvloer laten aanleggen in een bedrijf, is zeker een goed idee eender welk bedrijf je ook maar hebt. De vloer past perfect in kantoren, horeca, werkplaatsen, bakkerijen… niets is te gek. De troffelvloer zorgt voor een professionele en moderne uitstraling.

De troffelvloer is een gekende vloer omwille van zijn stevigheid. De vloer is ongeveer 4-5 mm dik en kan op bijna elke ondergrond aangebracht worden. De uiteindelijke laag van de vloer zorgt voor een antislip en waterdicht. Zo kan de vloer heel wat verdragen zonder zichtbare schade.

Of je in je bedrijf werkt met zware machines, chemicaliën of gewoon een kantoor hebt. Het kan werkelijk allemaal. Door zijn unieke eigenschappen kun je de troffelvloer in elke ruimte van je bedrijf plaatsen.

De troffelvloer heeft geen naden, scheuren of groeven hierdoor oogt de ruimte groter en is de vloer heel eenvoudig in onderhoud. Er kan zich op geen enkele plaats vuil ophopen. Dit maakt de troffelvloer erg onderhoudsvriendelijk.  De vloer voldoet verder aan alle HACCP eisen.

Doordat de vloer zo dun is, is hij goed te combineren met vloerverwarming. Er wordt de laatste jaren alsmaar meer voor vloerverwarming gekozen door de duurzaamheid. Doordat je geen verwarming aan de muur moet plaatsen bespaar je extra oppervlaktes in je bedrijf.

Troffelvloeren zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en afwerkingen. Op die manier vind je altijd wel een troffelvloer die helemaal bij jouw bedrijf past. Meer troffelvloer inspiratie vind je hier.  

De exacte prijs van een troffelvloer kan moeilijk gezegd worden aangezien deze afhangt van een aantal factoren. Zo betaal je meestal minder per vierkante meter wanneer je een grote oppervlakte laat aanleggen. Ook de ondergrond en de afwerking speelt een rol bij de prijsbepaling.

Gerelateerde berichten

Alles over honden en veiligheid

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar dierenasielen om een ​​puppy te krijgen die een leuk en liefdevol gezin nodig heeft. Als puppy bezitter...

Lees meer

Over ons

Lees de blogs op onze site om telkens op de hoogte te zijn van de trends uit de wereld van dieren en veiligheid.

Contactgegevens

Via info @ jsd-dogsecurity.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden