JSD Dog security

Ruzie door toedoen van huisdieren: gewoon oplossen

Geplaatst op

Er zijn verschillende manieren waarop je een partner ruzie kan oplossen. Ze zijn grofweg onder te verdelen in: kwaadschiks en goedschiks. We willen je aanraden om natuurlijk te gaan voor de laatste methode. Maar hoe ziet zo’n methode er nu werkelijk uit? Dat gaan we in deze tekst eens even goed uit de doeken doen. Lees dus snel verder en ontdek hoe het er bij jou thuis weer een stuk vrediger aan toe kan gaan. Veel succes. 

De voordelen van mediation bij een (ex-)partner

Het kan zo zijn, dat door toedoen van je huisdieren er allerlei spanningen ontstaan tussen jou en je (ex)partner. Want misschien wil jij Bobby de rottweiler wel heel graag mee, maar je ex ook. Hoe gaat je daar nu weer mee om? We nemen het in deze blog met je door en daarmee wordt het een stuk makkelijker voor jou om alles weer een beetje glad te strijken thuis, of een echtscheiding beter te laten verlopen. De grootste tip die we je mee willen geven: raadpleeg een onafhankelijk mediator. Dat is een expert in communicatie die goed kan luisteren, geen partij trekt en zeker een effectief traject voor jullie kan uitzetten. Bij mediator zwolle helpen ze je graag. 

Mediator aan het werk 

Het hele idee van een mediator is, dat je er langs gaat en dat twee partijen met elkaar aan tafel gaan. Er wordt een ruimte gecreëerd waarin iedereen zijn zegje kan doen en waarin de verschillende problemen dus op een rustige manier besproken kunnen worden. Een mediator luistert goed, vat samen en probeert een werkbare ruimte van begrip te maken waarin er samen een plan van aanpak geformuleerd kan worden. 

In vele gevallen is de mediator het alternatief voor een scène in de rechtszaal, waar het allemaal openbaar gebeurt en de privacy dus een stuk minder is dan in een sessie met een mediator. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen kiezen om van de diensten van een mediator gebruik te maken. Meer weten over een mediator? Lees dan snel verder op de hierboven aangelinkte website: mediator zwolle.

Gerelateerde berichten

Alles over honden en veiligheid

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar dierenasielen om een ​​puppy te krijgen die een leuk en liefdevol gezin nodig heeft. Als puppy bezitter...

Lees meer

Over ons

Lees de blogs op onze site om telkens op de hoogte te zijn van de trends uit de wereld van dieren en veiligheid.

Contactgegevens

Via info @ jsd-dogsecurity.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden