JSD Dog security

Leg de merknaam van je hondenbedrijf vast

Geplaatst op

In Nederland kennen we veel ondernemers groot en klein. Het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is, wanneer je een merk of dienst levert moet je deze naam vastleggen. Wij willen graag in deze tekst meer vertellen over het vastleggen van je merknaam. Lees snel verder, want daar heb je veel profijt van. We blijven je op de hoogte houden met informatieve blogs over de wereld van honden en meer. 

Waarom de merknaam vastleggen?

Wanneer jij een hondenservice begonnen bent, dan is het wel fijn dat niet iemand zomaar jouw naam kan overnemen en ook een hondenservice in de buurt beginnen. Denk maar eens aan al die klanten die je hebt aangetrokken tot je bedrijf en die je nu al vele maanden tot je klantenkring mag rekenen. Natuurlijk zullen ze niet zomaar vertrekken, ze hebben heus wel door dat de concurrent jouw naam overneemt. Maar wat dacht je van andere mensen die jouw klanten getipt hebben om naar jouw hondenservice te gaan, en dat ze dan bij de verkeerde terechtkomen. Dat is niet de bedoeling. Door je merknaam vast te leggen voorkom je imagoschade en dat je benadeeld wordt als het gaat over aanwas van klanten.

Merk- en bedrijfsnaam zijn niet hetzelfde 

Het is goed om te weten dat de merknaam en de naam van je bedrijf niet hetzelfde zijn. Het is dus belangrijk dat jij je service, wanneer je bijvoorbeeld een service aanbiedt met een bepaalde naam, vastlegt als zijnde een merk. Dan gaat weer de regel op, dat de concurrent er niet zomaar mee aan de haal kan gaan. Wanneer jij iets verzonnen hebt, dan is het ook fijn dat jij ervan kan profiteren en dat niet iemand anders parasiteert op jouw creativiteit. Een merknaam registreren is dus echt een goed idee. 

Blijf onze blogs volgen. We posten geregeld interessante artikelen waar je echt wat aan hebt! 

Gerelateerde berichten

Alles over honden en veiligheid

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar dierenasielen om een ​​puppy te krijgen die een leuk en liefdevol gezin nodig heeft. Als puppy bezitter...

Lees meer

Over ons

Lees de blogs op onze site om telkens op de hoogte te zijn van de trends uit de wereld van dieren en veiligheid.

Contactgegevens

Via info @ jsd-dogsecurity.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden