JSD Dog security

Hoe beveilig ik mijn bedrijf?

Geplaatst op

Een bedrijf is operationeel in de markt en deze is open waardoor er ook aanvallen van buitenaf op je bedrijf kunnen komen. Het gaat hier niet eens om de normale concurrentie die je van je concurrenten op de markt mag verwachten, maar ook van criminele acties die ten alle tijden bestreden moeten worden op verschillende manieren. In deze blog nemen we met je door hoe je dit kunt doen zodat je bedrijf op meerdere fronten verdedigd is. Lees snel verder hoe je dit kunt doen en doe er direct je voordeel mee.

Fysieke beveiliging 

De opties voor fysieke beveiliging zijn groot als we kijken naar de mogelijkheden die er aan ondernemers worden geboden om een bedrijf veilig te houden. Je moet dan denken aan: camerasystemen, waakhonden, stalen tralies achter plexiglazen ramen en ga zo maar door.  Ook door de politie gekeurde cilindersloten en afdichtingen zijn erg belangrijk om inbrekers buiten de deur te houden. Vergeet ook niet stickers op de ramen of deur te plakken waarmee je waarschuwt voor het camerasysteem of de waakhonden, op deze manier is het echt mogelijk om kwaadwillende af te schrikken.

Intellectuele beveiliging 

Naast de fysieke beveiliging is het erg belangrijk om ook een intellectuele beveiliging voor je bedrijf te realiseren. Denk hierbij aan je merknaam registreren. Het wordt voor kwaadwillenden concurrenten zo niet mogelijk om een merknaam van jou over te nemen en bijvoorbeeld ondeugdelijke producten die lijken op jouw producten op de markt te brengen, zodat jouw bedrijf daar schade door heeft. Wanneer deze situatie zich mocht voordoen, dan is het mogelijk om de betrokkenen voor het gerecht te slepen. Je kunt ook een patent aanvragen wanneer je een uitvinding gedaan hebt. Dan is het vastgelegd dat jouw kennis, en het product dat je eventueel ontwikkelt hebt met die kennis, van jou is. Concurrenten moeten dan geld betalen als ze gebruik willen maken van je kennis (en als jij daar dan natuurlijk mee akkoord gaat). 

Gerelateerde berichten

Alles over honden en veiligheid

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar dierenasielen om een ​​puppy te krijgen die een leuk en liefdevol gezin nodig heeft. Als puppy bezitter...

Lees meer

Over ons

Lees de blogs op onze site om telkens op de hoogte te zijn van de trends uit de wereld van dieren en veiligheid.

Contactgegevens

Via info @ jsd-dogsecurity.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden