JSD Dog security

Een teckel is trouw gezelschap

Geplaatst op

De teckel is een uniek hondenras. Het karakter en de lichaamsbouw van de hond maakten het dier ideaal om te gebruiken bij de jacht. Inmiddels wordt er niet zoveel meer gejaagd als vroeger en is de teckel een echte gezinshond geworden. Het karakter van een jachthond zit nog steeds in de teckel en dat is altijd oppassen met een wandeling in het bos of op de heide. Met glad of ruw haar, een teckel is een lieve aangename gezelschapshond.

Een betrouwbare fokker

De Teckels fokkerij verzorgt puppies en ook oudere honden die allemaal een nieuw en lief baasje nodig hebben. Bij het aanschaffen zijn inentingen en onder andere een chip erg belangrijk en dat wordt tot in de puntjes verzorgd. Een betrouwbare teckel fokker is zeer belangrijk omdat men hier zoveel mogelijk aan de gezondheid van de dieren denkt. Verborgen ziektes zijn op deze manier uitgesloten en dat voorkomt heel wat verdriet. Ook de tips van de fokker zijn goud waard wanneer er voor het eerst een teckel wordt aangeschaft.

Een gezonde teckel is een blije teckel

Limon Teckels worden verzorgd in een veilige omgeving waar de dieren aan elkaar, aan andere dieren en aan kinderen gewend raken. Wanneer een hond een stabiel karakter ontwikkelt hebben deze en de baas hier later alleen maar profijt van. De teckel is een jachthond en schrikt daarom niet van iedere knal en kan gewend raken aan het vuurwerk van nieuwjaarsnacht. Een Limon teckel wordt verkocht met de nodige garanties en vanuit daar ligt de belangrijke taak van verzorgen verder bij het baasje.

Het juiste voedsel voor de hond is belangrijk

Net als bij mensen hebben teckels ook hun voedingsstoffen nodig. Iedere hond is weer anders en bepaalde voeding kan wel of niet goed vallen bij een dier. De mensen van Limon Teckels zullen zeker advies geven over de bepaalde soorten voeding die goed zijn. Wanneer de hond een bepaalde leeftijd bereikt is het noodzakelijk om van voeding te veranderen. Puppybrokken zijn toch weer anders dan brokken voor een senior hond. Een hond is omnivoor en eet dus vlees, vis en groenten. Overleg met de fokker is daarom belangrijk.

Gerelateerde berichten

Alles over honden en veiligheid

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar dierenasielen om een ​​puppy te krijgen die een leuk en liefdevol gezin nodig heeft. Als puppy bezitter...

Lees meer

Over ons

Lees de blogs op onze site om telkens op de hoogte te zijn van de trends uit de wereld van dieren en veiligheid.

Contactgegevens

Via info @ jsd-dogsecurity.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden