Afzetlint kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het afzetten van een evenemententerrein, een parkeerplaats, bij werkzaamheden, voor hulpdiensten of als waarschuwingslint. Je kan hiervoor natuurlijk voor de standaard afzetlinten gaan maar, wanneer je wat meer duidelijkheid wilt creëren, kun je ook kiezen voor bedrukt afzetlint.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er is veel mogelijk bij het laten maken van bedrukt afzetlint. Ten eerste is het goed om te kijken naar het formaat. Hoeveel meter lint heb je nodig, hoe breed moet het zijn en wat is de dikte? Hierbij heb je de keuze uit verschillende formaten:

·         Dikte: de dikte is mogelijk in 35 my, 50 my en 80 my.

·         Breedte: een afzetlint is standaard 75 mm breed maar dit kan ook in 50 mm.

·         Lengte: voor de lengte kun je kiezen uit 100 m, 250 m en 500 m.

Daarnaast kun je ook gewoon aangeven hoeveel rollen je nodig hebt. Hierbij geldt geen minimum afname, dus ook wanneer je er maar één nodig hebt is dit mogelijk. 

Verschillende kleuren en logo’s

Het lint dat het meeste voorkomt is het waarschuwingslint. Vaak zijn deze rood met wit. Maar dit betekent niet dat je je afzetlint alleen in die kleuren kunt bestellen. Het is mogelijk om het lint in meerdere kleuren te bestellen en zelfs in fullcolour. Daarnaast is het ook mogelijk een afzetlint met logo te bestellen. Handig wanneer je wil dat je bedrijf goed en duidelijk in beeld is. 

Het bestelproces

Heb je interesse in het bedrukte afzetlint, of misschien zelfs wel met logo? Dan kun je op de website alle benodigde informatie vinden of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierbij hoef je enkel een aantal gegevens in te vullen, waarna je de offerte opgestuurd krijgt. Zorg er hierbij wel voor dat de maten en de kleuren van het lint volledig kloppen.