JSD Dog security

Altijd een slotenmaker in de buurt!

Geplaatst op

Goede sloten zorgen ervoor dat jij je veilig voelt, ongeacht of dit thuis is of op je werk. Maar ben je er wel zo zeker van dat de sloten nog helemaal goed zijn? Hier wordt vaak niet op gelet, totdat het te laat is. Een sleutel die afbreekt in het slot, een deur die niet meer open wil of een (poging tot) inbraak. Allemaal tekenen dat de sloten niet goed meer waren.

Buitengesloten, en nu?

Als één van bovenstaande dingen dan gebeurt en je bent buitengesloten, is het tijd om een slotenmaker te bellen. Een slotenmaker kan er snel en makkelijk voor zorgen dat jij je woning of bedrijf weer binnen kunt gaan, zodat jij niet te lang buiten hoeft te blijven. Maar hij kan meer doen. Zo kan hij ook de sloten voor je vervangen, de inbraakbeveiliging verbeteren of een kluis openen waarvan je de sleutel kwijt bent. 

Werkzaam in heel België

Je hoeft niet bang te zijn dat je, wanneer je contact op neemt, geen hulp krijgt. Deze slotenmaker is werkzaam in elke regio van België. Dus of je nou op zoek bent naar een slotenmaker in Brussel, Antwerpen, Dendermonde, Turnhout, Leuven, Kortrijk of Hasselt, er is altijd een slotenmaker bij jou in de buurt. Vaak kan hij er binnen 30 minuten al zijn, zodat je niet onnodig lang hoeft te wachten. 

Wat zijn de kosten?

Wat de kosten precies zullen zijn is natuurlijk op voorhand niet te zeggen. Dit ligt er namelijk sterk aan om wat voor een probleem het gaat en welk slot het is. Ook speelt hierin mee of de sleutel in het slot is afgebroken of dat je de sleutels gewoon vergeten bent. Daarnaast liggen de kosten voor het beveiligen of vervangen van sloten weer anders. Dit komt omdat daar meer materiaal en meer tijd voor nodig is. 

Gerelateerde berichten

Alles over honden en veiligheid

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar dierenasielen om een ​​puppy te krijgen die een leuk en liefdevol gezin nodig heeft. Als puppy bezitter...

Lees meer

Over ons

Lees de blogs op onze site om telkens op de hoogte te zijn van de trends uit de wereld van dieren en veiligheid.

Contactgegevens

Via info @ jsd-dogsecurity.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden