JSD Dog security

Aangevallen door een beveiligingshond?

Geplaatst op

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Stelt u zich eens voor: u werkt als pakketbezorger en wordt plotseling aangevallen door een beveiligingshond. Een erg vervelende situatie die fysiek leed kan veroorzaken, maar waarvan u waarschijnlijk ook ontzettend schrikt! Na een aanval door een beveiligingshond, is het dan ook niet meer dan logisch dat u een vergoeding ontvangt voor het leed dat u is aangedaan. Door een letselschadeadvocaat in te schakelen, kunt u deze vergoeding snel claimen en krijgen.  

Wat is een letselschadeadvocaat?

Een vraag die wij vaak horen is: ‘Wat is een letselschade advocaat?’. Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel: als u letsel oploopt door toedoen van een ander, kunt u een letselschadeadvocaat inschakelen om u te helpen met het claimen van een schadevergoeding. Doordat de advocaat een studie rechten heeft gevolgd en gespecialiseerd is in letselschade, weet deze precies welke wegen u hiervoor dient te bewandelen. 

Hoeveel kost het inschakelen van een letselschade advocaat?

Het grote voordeel van het inschakelen van een letselschade advocaat is dat het u niks zal kosten. De juridische kosten vallen namelijk binnen de vergoeding die de aansprakelijke partij u moet uitkeren. Bovendien werken veel kantoren op basis van het no-cure-no-pay-principe, waardoor u zeker weet dat er geen kosten bij u in rekening gebracht kunnen worden. Wat ons betreft een argument om altijd te proberen de kosten te verhalen. Ook als u denkt dat de kans op ontvangen van een vergoeding minimaal is!

Gedegen opleiding beveiligingshonden

De situatie die we hier beschrijven, komt gelukkig niet heel vaak voor. Doorgaans worden honden van beveiligingsbedrijven goed opgeleid en volgen zij een speciale training bij een van de beste opleidingsinstituten voor beveiligingshonden. Een van de belangrijkste vaardigheden die de honden hier leren, is het goed inschatten van situaties. Honden van de meeste beveiligingsbedrijven zullen daarom alleen aanvallen in het uiterste geval. Wilt u meer weten over beveiligingshonden? Neem dan contact met ons op.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Gerelateerde berichten

Alles over honden en veiligheid

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen naar dierenasielen om een ​​puppy te krijgen die een leuk en liefdevol gezin nodig heeft. Als puppy bezitter...

Lees meer

Over ons

Lees de blogs op onze site om telkens op de hoogte te zijn van de trends uit de wereld van dieren en veiligheid.

Contactgegevens

Via info @ jsd-dogsecurity.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden